Vahvaa ammattitaitoa vuodesta 1944

Varaston loppuunmyynti

Lasit ja peilit Helsingissä

Lähes 70 vuoden kokemus alalta on opettanut meidät alamme todellisiksi asiantuntijoiksi. Tilaamalla meiltä lasit ja peilit voit luottaa, että saat laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoisen palvelun. Pääosin teemme verstaallamme pieniä lasitöitä, kuten ikkunapokien lasitusta, jääkaapin laseja, lasihyllyjä, lasien leikkausta ja hiontaa, mutta kauttamme saat tilattua edullisesti myös isommat lasit kuten pöytälasit, takaneduslasit, lasihyllyt, välitilalasit, eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, peilit sekä fasettihiotut peilit. Tutustu lasipalveluihimme ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

VARASTON LOPPUUNMYYNTI

  • valmiit kehyspeilit ja kehykset
  • kehyslistoja
  • lasihyllyjä
  • valmiiksi reunahiottua lasia ja peiliä (esim. karkaistua lasia, pöydänkansilaseja)
  • sisustustauluja ja paljon muita alennuksia myymälässämme

Lasit

Toimitamme mittatilauslaseja mitä erilaisimpiin kohteisiin, kuten  yksityisiin koteihin, julkisiin tiloihin ja ravintoloihin. Mittatilauslasit meillä kattavat mittauksen, noudon ja viennin!

Sisustuslasit

Näyttävät sisustuslasit tuovat kotiisi aivan uudenlaista ilmettä. Yritykseltämme saat muun muassa pöytien lasikannet, vitriinit, lasihyllyt sekä takan edustalasit. Meiltä saat laseja olohuoneen lisäksi myös muihin tiloihin, sillä valikoimaamme kuuluvat lisäksi suihkuseinät, keittiön välitilalasit, lasiovet, lasiliukuovet ja kasvihuonelasit.

Kaikki sisustuslasit ovat saatavissa laajassa värivalikoimassa. Keittiön kaapistoihin, liukuoviin ja välitilanlasituksiin on mahdollista saada muun muassa kirkas lasi, harmaa, pronssi tai taustamaalattu lasi.

Turvalasit

Valikoimiimme kuuluvat mm. erilaiset turvalasit. Turvalasi on usein hyvä vaihtoehto arvokkaisiin tai vaativiin kohteisiin. Kauttamme saat esimerkiksi palolasit, tulenkestävät lasit ja murronkestävät lasit nopeasti ja ammattitaitoisesti asennettuna. Näin suojaat omaisuutesi ja läheisesi tyylikkäästi ja varmasti.

Mahdollista saada myös karkaistua ja fasettihiottua lasia. Voit tutustua tuotteisiimme täällä.

Peilit

Valikoimistamme löydät myös peilit kaikkiin tiloihin. Teemme mittatilaustyönä juuri sinun tarkoituksiisi sopivan peilin ja teemme peileihin myös muoto-ja fasettihionnat toiveesi mukaan. Peili voidaan tehdä juuri asiakkaan tiloihin sopivaksi,  oli kyse sitten pienestä tai suuresta peilistä. 

Myös pukeutumispeilit ja peiliovet kuuluvat valikoimaamme. Useiden eri värivaihtoehtojen lisäksi meiltä saat myös monen muotoisia peilejä: pyöreä, suorakulmio ja monet muut.