Vahvaa ammattitaitoa vuodesta 1944

Varaston loppuunmyynti

Kehystys ammattitaidolla Helsingissä

Autamme kehysvalinnoissa ja valmistamme työt toiveittesi mukaan. Kehysvalikoimamme on laaja ja monipuolinen, sillä valikoimissamme on tuhansia kehysmalleja. Meiltä saat myös kankaiden pingotukset ja vitriinikehystykset. Saatavilla myös maalauspohjia. Liikkeemme sijaitsee Helsingissä.

VARASTON LOPPUUNMYYNTI

  • valmiit kehyspeilit ja kehykset
  • kehyslistoja
  • lasihyllyjä
  • valmiiksi reunahiottua lasia ja peiliä (esim. karkaistua lasia, pöydänkansilaseja)
  • sisustustauluja ja paljon muita alennuksia myymälässämme

Kehystys

Palveluumme kuuluvat mm. akvarellien, grafiikkatöiden, julisteiden, käsitöiden, öljyvärimaalauksien, karttojen sekä muistoesineiden kehystäminen.

Vitriinikehystys

Kun haluat tehdä omista rakkaista muistoistasi upeita sisustuselementtejä, tuo ne meille kehystettäväksi. Kehystämme muun muassa ensikengät, pelipaidat, vanhat työkalut, pokaalit, mitalit, vanhat aterimet. Näin muistot säilyvät aina sukupolvelta toiselle, välttyen ajan patinalta. 

Kehystyksessä käytettävät pinnat

Teemme kehystyksiä juuri haluamillasi pinnoilla. Voit valita kirkkaan heijastamattoman lasin tai näkymättömän lasin. Näkymätön lasi on pinnoitettua lasia, joka näyttää aivan siltä kun lasia ei olisikaan. Valikoimaan kuuluvat myös gallerialasi, UV-suojalasi ja akryylipleksi.

Yritysten kehystyspalvelut

Tarjoamme palvelujamme myös yrityksille. Yrityksille suunnatut kehyspalvelut sisältävät muun muassa kunniakirjojen kehystykset, liikelahjat, sertifikaattien kehystykset, kartat ja julisteet.

Kauttamme on myös mahdollista saada isompien karttojen pohjustustyöt ja laminoinnit. Myös galleriakiskot taulujen ripustamista varten kuuluvat valikoimaamme.